Whamcloud - gitweb
LU-4283 test: auster "-s" flag does not run SLOW tests 51/8351/3
authorJames Nunez <james.a.nunez@intel.com>
Wed, 20 Nov 2013 22:19:22 +0000 (15:19 -0700)
committerOleg Drokin <oleg.drokin@intel.com>
Fri, 6 Dec 2013 06:49:58 +0000 (06:49 +0000)
Using the "-s" flag when calling auster is supposed to
run tests that are marked as "SLOW". The SLOW variable was
not exported and, thus, was not recognized as being set
in the test scripts. SLOW is now exported.

Signed-off-by: James Nunez <james.a.nunez@intel.com>
Change-Id: I52898d183163392144d1e809df35ab6278f06df2
Reviewed-on: http://review.whamcloud.com/8351
Tested-by: Jenkins
Reviewed-by: Jian Yu <jian.yu@intel.com>
Tested-by: Maloo <hpdd-maloo@intel.com>
Reviewed-by: Nathaniel Clark <nathaniel.l.clark@intel.com>
Reviewed-by: Oleg Drokin <oleg.drokin@intel.com>
lustre/tests/auster

index 7cf7bd3..8f72494 100755 (executable)
@@ -14,7 +14,7 @@ export TF_FAIL=/tmp/tf.fail
 
 usage() {
     less -F <<EOF
 
 usage() {
     less -F <<EOF
-Usage ${0##*/} [options]  suite [suite optoins] [suite [suite options]]
+Usage ${0##*/} [options]  suite [suite options] [suite [suite options]]
 Run Lustre regression tests suites.
       -c CONFIG Test environment config file
       -d LOGDIR Top level directory for logs
 Run Lustre regression tests suites.
       -c CONFIG Test environment config file
       -d LOGDIR Top level directory for logs
@@ -82,7 +82,7 @@ do
         f) NAME=$OPTARG;;
         R) do_reset=:;;
         r) reformat=:;;
         f) NAME=$OPTARG;;
         R) do_reset=:;;
         r) reformat=:;;
-        s) SLOW=yes;;
+       s) export SLOW=yes;;
         l) upload_logs=true;;
         h|\?) usage;;
     esac
         l) upload_logs=true;;
         h|\?) usage;;
     esac